Poštovani kupci, budući da se svijet u kojem živimo znatno promijenio te postao kompleksniji i dinamičniji, a time i sve nepredvidljiviji, značaj partnerstva postao je puno veći, a cilj boljeg prilagođavanja tim promjenama poprimio je značenje zajedničkog razvoja, rasta i napretka za koji se svi zajedno zalažemo.

U cilju unapređenja naših proizvoda i usluga te usklađenosti sa zakonskim regulativama, predstavljamo vam slijedeće novosti:

Plinske protočne grijalice vode

Iz Bosch programa plinskih protočnih grijalica vode dostupna su još 2 modela do isteka zaliha:
W 125 V2P 23
WRD 11-2 G 23

Regulacija

Iz ponude izdvajamo nove bežične termostate CR100 RF i CR100 RF SET.

Varijanta „CR 100-RF Set“ kao regulator temperature prostorije sadrži regulator CR 100 RF s funkcijskim modulom MB RF Zahvaljujući kontinuiranoj modulaciji omogućeno je automatsko prilagođavanje stvarnoj potrošnji toplinske energije, vizualno prikazuje potrošnju energije, intervale održavanja kotla i instalacije te kodove grešaka. Komunicira radio vezom s radio prijemnikom koji se isporučuje kao serijska oprema, može se instalirati u kotao ili na zid, a s kotlom komunicira putem Bosch Heatronic 3® i 4®, preko kabela EMS BUS.

Kondenzacijski uređaji

Marka Bosch izuzetno je popularna i već dulje od 130 godina razvija inovativne tehnologije. Tehnološki razvoj od pouzdanog partnera koji će sigurno voditi naše kupce i poslovne partnere u digitalnu budućnost. Zbog toga će Buderus kompetencija na području opreme za grijanje biti snagom Bosch inovacija.

Jednostavnost i opipljiva kvaliteta ključni su aspekti proizvoda i usluga. Intuitivna primjena, zahvaljujući inteligentnoj izvedbi prihvatljivoj za korisnika, odlike su tehnologije grijanja budućnosti. U skladu sa navedenim promjenama, obavještavamo vas da su Buderus kondenzacijski uređaji GB072 i GB012 dostupni još samo do isteka zaliha. Pod markom Bosch na raspolaganju vam je i dalje široka ponuda kondenzacijskih uređaja.

Iz ponude novih Bosch kondenzacijskih uređaja izdvajamo Condens 2300 W. Odlikuje se modernim dizajnom, stupnjem djelovanja 94%, područjem modulacije 1:10, kompaktnim dimenzijama i serijski ugrađenom nepovratnom dimovodnom zaklopkom.

NOVO u ponudi Multi Split sustav Bosch Climate 5000 MS

▶ Dostupni modeli: 5,3 kW, 8 kW, 10,6 kW i 12,3 kW.
▶ Može se spojiti od 2 do 5 unutarnjih zidno montiranih jedinica.
▶ R32 rashladno sredstvo
▶ kombiniraju se s unutarnjim jedinicama Climate 5000 IBW 2,6 do 7 kW (R32) ili Climate 8500 RAC 2,6 do 7.kW (R32), koje su univerzalno primjenjive za višestruki i mono priključak
▶ Široko područje radnih temperatura (hlađenje/ grijanje): -15 +50 / -15 +24 °C
▶ DC invertorska tehnologija omogućava kompresoru da automatski prilagođava svoj broj okretaja za zadovoljavanje trenutnih potreba, na koji se način postiže maksimalno smanjenje potrošnje električne energije
▶ Tihi rad klima uređaja

Peletni kotlovi

Bosch i Buderus peletni kotlovi s ugrađenim Evitel plamenikom raspoloživi su još do isteka zaliha. Od kotlova na pelete u prodajnom programu i dalje su dostupni:
Puhalica na pelete 10 kW
Kamin na pelete 20 kW

Akcija proljeće za instalatere

Podsjećamo vas na pogodnosti Akcije proljeće koje možete iskoristiti do 30.06.2019. Za instalatere smo pripremili dodatnu akciju kupovinom Bosch kondenzacijskih paketa iz Akcije proljeće u razdoblju od 11.03.-30.06.2019. instalateri ostvaruju pravo na dodatne bodove u Bosch partner programu. Sakupljeni bodovi mogu se zamijeniti za artikle u trgovini. U ponudi je sve od malih i velikih kućanskih aparata, profesionalnih alata, alata za uređenje doma i vrta pa sve do elektronike. Više informacija dobit ćete od naših prodajnih predstavnika.

Prva e4 kuća u Hrvatskoj

Riječ je, naime, o pilot-projektu kojega je pokrenuo u suradnji sa partnerima, s ciljem da kuća ima gotovo nultu energetsku potrošnju. Projekt će pokazati kakve kuće će se morati graditi nakon 2020. godine, kada na snagu stupa Europska direktiva 20-20-20. Bosch Toplinska tehnika je partner projekta i u kuću će biti ugrađena dizalica topline Compress 6000 AW. e4 kuća praktično pokazuje da se nZEB objekti, pametne kuće budućnosti, mogu graditi s današnjim tehnologijama i proizvodima dostupnima na tržištu po prihvatljivim cijenama. Dakle, u nju nisu ugrađeni najskuplji materijali budućnosti, nego je to optimalna kuća po pitanju energetike, ekonomije, ekologije i emocija. o E4 kući možete pratiti na web stranici www.e4kuca.hr i saznati apsolutno sve o ugrađenim materijalima, tehnologijama, izračunima potrošnje energije.

nZeb klaster

U suradnji s Arhitektonskim fakultetom Bosch je jedan od osnivača nZeb klastera. Ciljevi klastera su povezati znanost, inovacije i gospodarstvo odnosno sve dionike u gradnji i obnovi zgrada po kriterijima zgrada niske energetske potrošnje, zgrada gotovo nulte energije (nZEB) kao i zgrada zelene i održive gradnje. Više informacija na www.nZeb.hr

S obzirom na to da se u današnje vrijeme veliki naglasak kod gradnje i opremanje doma stavlja na primjenu suvremenih tehnologija, uz poštivanje ekoloških standarda, u našoj web trgovini, kao i u izložbeno-prodajnom salonu Matrexa, u Optujskoj ulici 8 u Varaždinu, posebno izdvajamo Bosch prodajni program Toplinske tehnike.