Aquaestil Artego viseća klizna tuš vrata 120

738.60 (5,564.98 kn) 590.88 (4,451.99 kn) (popust -20%)

Cijena za plaćanje karticama: 664.74 (5,008.48 kn) (popust: -10%)

Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.

Na zalihi

+ -
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 36363 Kategorije: ,

Aquaestil Artego viseća klizna tuš vrata 120 desna

Artego D+W je luksuzni paravan koji se sastoji od kliznih vrata i fiksne stijene. *** Svaka stranica se naručuje posebno.

Napredni klizni sistem je izveden bez profila, pomoću klizne šipke i kotačića većeg promjera koji osiguravaju glatko i ugodno otvaranje vrata.

Paravan je izrađen od 8 mm kaljenog stakla i namijenjen je ugradnji na plitke tuš kade ili keramičke pločice.

Ručka ovog paravana izvedena je na način da se može podvući ispod fiksnog stakla čime se osigurava veći ulaz u prostor za tuširanje.

Brtvljenje na spoju tuš kade/pločica i fiksne stijene osigurava se aluminijskim U profilom.

*** moguće naručiti i u drugim dimenzijama (dimenzije i cijene na upit).

Brend

Dimenzije (duljina/visina)

120 cm / 200 cm

Materijal

Kaljeno staklo 8 mm

Boja profila

Srebrna

Vrsta stakla

Prozirno

Orijentacija

Lijeva/desna (na zalihi desna)

Većina modela paravana  tvornički je tretirana nanosom protiv kamenca koji uvelike olakšava njihovo svakodnevno čišćenje i održavanje. Ova tehnologija sastoji se u nanošenju nanočestica s komponentama koje se čvrsto vežu na staklenu površinu i odbijaju druge komponente poput vode, različitih ulja, prljavštine, insekata i ostataka kamenca. Također štite od nepopravljive staklene korozije. Nakon tretmana, staklo je postojano na trenje, a svoje djelovanje čestice na površini zadržavaju dulje vrijeme bez potrebe za ponovnim tretmanom.

Profili paravana su izrađeni od aluminija, eloksirani u srebrnu boju ili presvučeni zapečenom bijelom bojom u prahu. Eloksiranje ili anodna oksidacija je proces površinske zaštite specifičan za aluminij. Ovim procesom aluminij dobiva karakterističnu metaliziranu boju i trajnu zaštitu od korozije što je izuzetno važno u vlažnim uvjetima kao što je kupaonica.

S obzirom na visoku kvalitetu samog materijala, smanjena je potreba za održavanjem te se ono svodi na redovitu upotrebu klasičnih kemijski neabrazivnih sredstava za čišćenje metalnih i staklenih dijelova u kupaonici.  Preporučujemo upotrebu sredstva za čišćenje Aquaclean acryl+glass.