Aquaestil Aurora tuš stijena 90

393.39 (2,964.00 kn) Cijena za jednokratno plaćanje:(Cijena bez popusta) (popust -20%)

Cijena za plaćanje karticama na rate: 442.57 (3,334.54 kn) (popust: -10%)

Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.

Na zalihi

+ -
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 36400 Kategorije: ,

Aquaestil Aurora tuš stijena 90

Aurora D+W je moderan stakleni paravan za tuš kade, a sastoji se od stranice s okretnim vratima “D” i fiksne stijene “W”.

*** Svaka stranica naručuje se posebno. Ovo je cijena samo za tuš stijenu.

Paravan je opremljen kaljenim staklom debljine 6 mm, kvalitetnim magnetnim brtvama i zaštitnom letvicom na spoju tuš kade i vrata.

*** moguće naručiti i u drugim dimenzijama (dimenzije i cijene na upit).

Brend

Dimenzije (duljina/visina)

90 cm / 200 cm

Materijal

Kaljeno staklo 6 mm

Boja profila

Srebrna

Vrsta stakla

Satinato
*** moguće naručiti i prozirno (cijena na upit)

Orijentacija

Lijeva / Desna

Većina modela paravana  tvornički je tretirana nanosom protiv kamenca koji uvelike olakšava njihovo svakodnevno čišćenje i održavanje. Ova tehnologija sastoji se u nanošenju nanočestica s komponentama koje se čvrsto vežu na staklenu površinu i odbijaju druge komponente poput vode, različitih ulja, prljavštine, insekata i ostataka kamenca. Također štite od nepopravljive staklene korozije. Nakon tretmana, staklo je postojano na trenje, a svoje djelovanje čestice na površini zadržavaju dulje vrijeme bez potrebe za ponovnim tretmanom.

Profili paravana su izrađeni od aluminija, eloksirani u srebrnu boju ili presvučeni zapečenom bijelom bojom u prahu. Eloksiranje ili anodna oksidacija je proces površinske zaštite specifičan za aluminij. Ovim procesom aluminij dobiva karakterističnu metaliziranu boju i trajnu zaštitu od korozije što je izuzetno važno u vlažnim uvjetima kao što je kupaonica.

S obzirom na visoku kvalitetu samog materijala, smanjena je potreba za održavanjem te se ono svodi na redovitu upotrebu klasičnih kemijski neabrazivnih sredstava za čišćenje metalnih i staklenih dijelova u kupaonici.  Preporučujemo upotrebu sredstva za čišćenje Aquaclean acryl+glass.