Aquaestil BASIC 60 baza s umivonikom

249.74 (1,881.67 kn) Cijena za jednokratno plaćanje:(Cijena bez popusta) (popust -20%)

Cijena za plaćanje karticama na rate: 280.95 (2,116.82 kn) (popust: -10%)

Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.

Na zalihi

+ -
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 145242 Kategorije: ,

Aquaestil BASIC 60 baza s umivonikom

Linija Basic posebno je osmišljena prvenstveno za opremanje apartmana i stanova za najam te svih drugih objekata gdje su jednostavnost održavanja, dugotrajnost i pregršt prostora za odlaganje prioritet. Izostanak ladica, vodilica i vrata smanjuje potrebu za redovitim održavanjem i eventualnim popravcima. Umivaonik je izrađen od lijevanog mramora u bijelom sjajnom efektu, a korpus je dostupan u puno različitih boja.

Brend

Dimenzije

60x45x56 cm

Boja

Crna mat
*** moguće naručiti i u drugim bojama (cijene na upit)

Osnovna konstrukcija

Oplemenjena iverica s kantiranim rubovima ABS rubnom trakom u istom dekoru materijala

Umivaonik

Syman, lijevani mramor

Općenito preporučamo da se kupaonica nakon upotrebe prozrači a namještaj prebriše od vlage i vode koja se prelila sa umivaonika na ormariće i ogledalo. Materijal namještaja je vlagootporan ali ne i vodootporan pa dugotrajna izloženost velikoj vlazi i vodi može prouzročiti napuhavanje drveta po rubovima i koroziju ogledala. Iz navedenog slijedi da se napuhavanje namještaja može pojaviti samo usljed neadekvatnog održavanja što ne podliježe jamstvu.

Održavanje umivaonika

Umivaonici su izrađeni od lijevanog mramora koji se čisti tekućim detergentima, vodom i krpom, bez upotrebe abrazivnih sredstava ili grubih krpa/spužvi.  Za skidanje kamenca preporučamo alkoholni ocat ili sredstva namijenjena čišćenju kamenca. Ukoliko umivaonik upotrebom izgubi površinski sjaj moguće ga je vratiti poliranjem pastom za poliranje bez voska ili silikona.

Održavanje drvenih dijelova

Drveni dijelovi namještaja čiste se vlažnom krpom i tekućim sredstvima za čišćenje, bez upotrebe abrazivnih sredstava ili grubih krpa/spužvi. Preporučamo upotrebu sredstva za  aktivnu zaštitu i održavanje kupaonskog namještaja Quando Aquaclean. Za čišćenje nemojte nikako upotrebljavati organska otapala i razrjeđivače, jaka dezinfekcijska sredstva, koncentrirane kiseline, vodikov peroksid, nitro lak, univerzalna ljepila. Proizvod je namijenjen upotrebi u zatvorenim prozračivanim prostorijama na temperaturama 17-24°C i 45-70% relativne vlage.  S obzirom da je materijal namještaja vlagootporan (a ne vodootporan) ne smije biti izložen izlijevanju vode.