Aquaestil CHARM kolona 35x160 - 1 vrata, 2 ladice

381.71 (2,875.99 kn) Cijena za jednokratno plaćanje:(Cijena bez popusta) (popust -20%)

Cijena za plaćanje karticama na rate: 429.43 (3,235.54 kn) (popust: -10%)

Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.

Na zalihi

+ -
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 145664 Kategorije: ,

Aquaestil CHARM kolona 35×160 – 1 vrata, 2 ladice

Charm je moderni kupaonski namještaj zaobljenih linija. Opremljen je LED rasvjetom, senzorskim prekidačima, grijačem protiv magljenja ogledala, ladicama sa soft-close mehanizmom i umivaonikom od lijevanog mramora. Baza se isporučuje s umivaonikom, a svi elementi mogu se međusobno kombinirati po želji. Elementi iz linije Charm dostupni su u varijanti sa srebrnim ili elegantnim crnim mat ručkama.

Brend

Dimenzije

35 x 35 x 160 cm

Boja

Grafitno crna
*** moguće naručiti i u drugim bojama.
Cijena na upit.

Osnovna konstrukcija

MDF presvučen folijom i iverica s rubovima kantiranim ABS trakom

Fronte i ladica

MDF presvučen folijom

Vodilice za ladice

Potpuna izvlaka s ublaživačem (Soft close)

Ručke

Aluminij krom
*** moguće je naručiti i aluminij crne mat
(Cijena na upit)

Općenito preporučamo da se kupaonica nakon upotrebe prozrači a namještaj prebriše od vlage i vode koja se prelila sa umivaonika na ormariće i ogledalo. Materijal namještaja je vlagootporan ali ne i vodootporan pa dugotrajna izloženost velikoj vlazi i vodi može prouzročiti napuhavanje drveta po rubovima i koroziju ogledala. Iz navedenog slijedi da se napuhavanje namještaja može pojaviti samo usljed neadekvatnog održavanja što ne podliježe jamstvu.

Drveni dijelovi namještaja čiste se vlažnom krpom i tekućim sredstvima za čišćenje, bez upotrebe abrazivnih sredstava ili grubih krpa/spužvi. Preporučamo upotrebu sredstva za  aktivnu zaštitu i održavanje kupaonskog namještaja Quando Aquaclean. Za čišćenje nemojte nikako upotrebljavati organska otapala i razrjeđivače, jaka dezinfekcijska sredstva, koncentrirane kiseline, vodikov peroksid, nitro lak, univerzalna ljepila. Proizvod je namijenjen upotrebi u zatvorenim prozračivanim prostorijama na temperaturama 17-24°C i 45-70% relativne vlage.  S obzirom da je materijal namještaja vlagootporan (a ne vodootporan) ne smije biti izložen izlijevanju vode.