Aquaestil JANA 40 baza sa umivaonikom

2,413.75kn 2,172.38kn (popust -10%)

Cijena za plaćanje karticama: 2,413.75kn

Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.

Na zalihi

+ -
SKU: 36388 Kategorije: ,

Aquaestil JANA 40 baza sa umivaonikom

Jana je moderan kupaonski namještaj koji karakterizira smanjena širina umivaonika.

Ovaj namještaj je izrađen od kvalitetnog medijapana presvučenog folijom u bijeloj ili bodega bijeloj boji.

Na raspolaganju je 5 različitih dimenzija:40, 50, 60, 80 i 100 cm (ostale cijene na upit).

Brend

Dimenzije

40,5 x 40 x 52 cm

Boja

Bijela sjaj

Osnovna konstrukcija

MDF presvučen folijom i iverica s rubovima kantiranim ABS trakom u istom efektu

Fronte i ladica

MDF presvučen folijom

Vodilice za ladice

Djelomična izvlaka sa sistemom za zatvaranje i ublaživačem (Soft close)

Umivaonik

Syman, mineralni mramor

Općenito preporučamo da se kupaonica nakon upotrebe prozrači a namještaj prebriše od vlage i vode koja se prelila sa umivaonika na ormariće i ogledalo. Materijal namještaja je vlagootporan ali ne i vodootporan pa dugotrajna izloženost velikoj vlazi i vodi može prouzročiti napuhavanje drveta po rubovima i koroziju ogledala. Iz navedenog slijedi da se napuhavanje namještaja može pojaviti samo usljed neadekvatnog održavanja što ne podliježe jamstvu.

Održavanje umivaonika

Umivaonici su izrađeni od lijevanog mramora koji se čisti tekućim detergentima, vodom i krpom, bez upotrebe abrazivnih sredstava ili grubih krpa/spužvi.  Za skidanje kamenca preporučamo alkoholni ocat ili sredstva namijenjena čišćenju kamenca. Ukoliko umivaonik upotrebom izgubi površinski sjaj moguće ga je vratiti poliranjem pastom za poliranje bez voska ili silikona.

Održavanje drvenih dijelova

Drveni dijelovi namještaja čiste se vlažnom krpom i tekućim sredstvima za čišćenje, bez upotrebe abrazivnih sredstava ili grubih krpa/spužvi. Preporučamo upotrebu sredstva za  aktivnu zaštitu i održavanje kupaonskog namještaja Quando Aquaclean. Za čišćenje nemojte nikako upotrebljavati organska otapala i razrjeđivače, jaka dezinfekcijska sredstva, koncentrirane kiseline, vodikov peroksid, nitro lak, univerzalna ljepila. Proizvod je namijenjen upotrebi u zatvorenim prozračivanim prostorijama na temperaturama 17-24°C i 45-70% relativne vlage.  S obzirom da je materijal namještaja vlagootporan (a ne vodootporan) ne smije biti izložen izlijevanju vode.