Aquaestil Savana 90 polukružni paravan za tuš kadu crni profil

537.39 (4,048.96 kn) Cijena za jednokratno plaćanje:(Cijena bez popusta) (popust -20%)

Cijena za plaćanje karticama na rate: 604.57 (4,555.13 kn) (popust: -10%)

Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.

Na zalihi

+ -
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 144748 Kategorije: ,

Aquaestil Savana 90 polukružni paravan za tuš kadu

Moderan dizajn i funkcionalnost značajke su ovog polukružnog paravana. Klizna vrata opremljena dvostrukim kotačićima s gornje strane i magnetnim brtvama doprinose komforu u Vašoj kupaonici.

Brend

Dimenzije

90 x 90 cm
*** mogućnost narudžbe i u drugim dimenzijama.
Cijena na upit.

Materijal

Kaljeno staklo 6 mm

Boja profila

Crna
*** mogućnost narudžbe silver i bijelog profila.
Cijena na upit.

Vrsta stakla

Prozirno
*** mogućnost narudžbe reljef stakla.
Cijena na upit.

Većina modela paravana tvornički je tretirana nanosom protiv kamenca koji uvelike olakšava njihovo svakodnevno čišćenje i održavanje. Ova tehnologija sastoji se u nanošenju nanočestica s komponentama koje se čvrsto vežu na staklenu površinu i odbijaju druge komponente poput vode, različitih ulja, prljavštine, insekata i ostataka kamenca. Također štite od nepopravljive staklene korozije. Nakon tretmana, staklo je postojano na trenje, a svoje djelovanje čestice na površini zadržavaju dulje vrijeme bez potrebe za ponovnim tretmanom.

Profili paravana su izrađeni od aluminija, eloksirani u srebrnu boju ili presvučeni zapečenom bijelom bojom u prahu. Eloksiranje ili anodna oksidacija je proces površinske zaštite specifičan za aluminij. Ovim procesom aluminij dobiva karakterističnu metaliziranu boju i trajnu zaštitu od korozije što je izuzetno važno u vlažnim uvjetima kao što je kupaonica.

S obzirom na visoku kvalitetu samog materijala, smanjena je potreba za održavanjem te se ono svodi na redovitu upotrebu klasičnih kemijski neabrazivnih sredstava za čišćenje metalnih i staklenih dijelova u kupaonici. Preporučujemo upotrebu sredstva za čišćenje Aquaclean acryl+glass.