Aquaestil Savana paravan za tuš kadu 90 kvadratni

481.26 (3,626.05 kn) Cijena za jednokratno plaćanje:(Cijena bez popusta) (popust -20%)

Cijena za plaćanje karticama na rate: 541.41 (4,079.25 kn) (popust: -10%)

Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.

Na zalihi

+ -
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 36402 Kategorije: ,

Aquaestil Savana paravan za tuš kadu 90 kvadratni

Ovaj moderni stakleni paravan za tuš kade sastoji se od dvije stranice s kliznim vratima istih dimenzija, a prvenstveno je namijenjen plitkim kvadratnim tuš kadama.

Elegantni profili koji se nalaze s gornje i donje strane osiguravaju maksimalnu čvrstoću cijele konstrukcije.

 

Brend

Dimenzije (duljina/visina)

90×90 cm/ 200 cm

Materijal

Kaljeno staklo 6 mm

Boja profila

Srebrna
*** moguće naručiti i u bijeloj i crnoj boji(cijena na upit)

Vrsta stakla

Prozirno
*** moguće naručiti i reljef (cijena na upit)

Većina modela paravana  tvornički je tretirana nanosom protiv kamenca koji uvelike olakšava njihovo svakodnevno čišćenje i održavanje. Ova tehnologija sastoji se u nanošenju nanočestica s komponentama koje se čvrsto vežu na staklenu površinu i odbijaju druge komponente poput vode, različitih ulja, prljavštine, insekata i ostataka kamenca. Također štite od nepopravljive staklene korozije. Nakon tretmana, staklo je postojano na trenje, a svoje djelovanje čestice na površini zadržavaju dulje vrijeme bez potrebe za ponovnim tretmanom.

Profili paravana su izrađeni od aluminija, eloksirani u srebrnu boju ili presvučeni zapečenom bijelom bojom u prahu. Eloksiranje ili anodna oksidacija je proces površinske zaštite specifičan za aluminij. Ovim procesom aluminij dobiva karakterističnu metaliziranu boju i trajnu zaštitu od korozije što je izuzetno važno u vlažnim uvjetima kao što je kupaonica.

S obzirom na visoku kvalitetu samog materijala, smanjena je potreba za održavanjem te se ono svodi na redovitu upotrebu klasičnih kemijski neabrazivnih sredstava za čišćenje metalnih i staklenih dijelova u kupaonici.  Preporučujemo upotrebu sredstva za čišćenje Aquaclean acryl+glass.