Aquaestil Zenith Glam 120 tuš stijena

684.68 (5,158.72 kn) 547.74 (4,126.95 kn) (popust -20%)

Cijena za plaćanje karticama: 616.21 (4,642.83 kn) (popust: -10%)

Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.

Na zalihi

+ -
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 36933 Kategorije: ,

Aquaestil Zenith Glam 120 tuš stijena

Zenith Glam je fiksna stijena koja će se savršeno uklopiti u elegantno uređene kupaonice s crnim elementima ili one uređene u industrijskom stilu.
Sigurnosno 8 mm kaljeno staklo ukrašeno je visokokvalitetnim printom koji oponaša crne okvire.
Print crnih linija izveden je prije procesa kaljenja stakla pa je grafika neosjetljiva na redovno čišćenje i održavanje paravana.

 

Brend

Dimenzije (duljina/visina)

120cm/200cm
***moguće naručiti i u drugim dimenzijama. Cijena na upit.

Materijal

Kaljeno staklo 8 mm

Boja profila

Crna

Vrsta stakla

Prozirno
***moguće naručiti i u sivoj boji. Cijena na upit.

Orijentacija

Univerzalna

Većina modela paravana tvornički je tretirana nanosom protiv kamenca koji uvelike olakšava njihovo svakodnevno čišćenje i održavanje. Ova tehnologija sastoji se u nanošenju nanočestica s komponentama koje se čvrsto vežu na staklenu površinu i odbijaju druge komponente poput vode, različitih ulja, prljavštine, insekata i ostataka kamenca. Također štite od nepopravljive staklene korozije. Nakon tretmana, staklo je postojano na trenje, a svoje djelovanje čestice na površini zadržavaju dulje vrijeme bez potrebe za ponovnim tretmanom.

Profili paravana su izrađeni od aluminija, eloksirani u srebrnu boju ili presvučeni zapečenom bijelom bojom u prahu. Eloksiranje ili anodna oksidacija je proces površinske zaštite specifičan za aluminij. Ovim procesom aluminij dobiva karakterističnu metaliziranu boju i trajnu zaštitu od korozije što je izuzetno važno u vlažnim uvjetima kao što je kupaonica.

S obzirom na visoku kvalitetu samog materijala, smanjena je potreba za održavanjem te se ono svodi na redovitu upotrebu klasičnih kemijski neabrazivnih sredstava za čišćenje metalnih i staklenih dijelova u kupaonici. Preporučujemo upotrebu sredstva za čišćenje Aquaclean acryl+glass.