Kada Aquaestil Como 170x75 s oblogom

3,683.75kn
3,315.38kn

Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.

Na zalihi

+ -
SKU: 36421 Kategorije: ,

Kada Aquaestil Como 170×75 s oblogom

Como je pravokutna kada dostupna u nekoliko standardnih dimenzija.

Njena dubina od samo 42 cm doprinijeti će uštedi vode u domaćinstvu.

***Kade se isporučuju bez preljevno-otočne garniture. Istu je potrebno zasebno naručiti.

 

Brend

Dimenzije

170 x 75 cm

Visina s oblogom

42 cm

Materijal

100% sanitarni lijevani akril

Duljina izljevne garniture

50 cm

Orijentacija

Univerzalna

Za razliku od kada izrađenih od akrila ABS ili poliestera, kod 100% lijevanog sanitarnog akrila nema ograničenja vezanih za saniranje oštećenog površinskog sloja jer sva svojstva materijala unutar strukture ostaju nepromjenjena. Kade izrađene od sanitarnog akrila odlikuju se optimalnom toplinskom i zvučnom izolacijom, te glatkom i sjajnom površinom ugodnom na dodir koja se izuzetno jednostavno održava.

Za čišćenje koristite krpu ili glatku spužvu i bilo koji tekući deterdžent. Pritom izbjegavajte abrazivna sredstva koja sadrže zrnca jer bi njima mogli oštetiti površinu kade, zbog čega će izgubiti sjaj. Za uklanjanje kamenca preporuča se spužvica namočena u ocat ili sredstva na bazi octa. Nakon čišćenja, površinu je potrebmo obrisati suhom krpom.

Ukoliko je kada izgubila prvobitan sjaj, isti se može povratiti pastom za poliranje koju ste nanijeli na komadić vate ili krpicu.

Ukoliko je došlo do manjih površinskih oštećenja (ogrebotina), moguće ih je sanirati vodobrusnim papirom granulacije 240 do 800 i nakon toga ispolirati pastom. Kod većih oštećenja  kade koja se ne mogu sanirati brušenjem i poliranjem, obratite se našem servisu koji će Vam sugerirati moguće načine sanacije.

Najbolje čišćenje akrilne površine postiže se uporabom sredstva za čišćenje AQUACLEAN Quando Acryl+staklo, a za redovito čišćenje masažnih sustava koristite Aquaestil sredstvo za dezinfekciju masažnih sustava prema uputi.