Kada Aquaestil Slim Corner L 180x80 s oblogom

5,437.50kn
4,893.75kn

Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.

Na zalihi

+ -
SKU: 36422 Kategorije: ,

Kada Aquaestil Slim Corner L 180×80 s oblogom

Elegantna kada Slim corner namijenjena je za ugradnju u kut i karakteristična je po elegantnom ovalnom obliku i slot preljevu.

Isporučuje se s tvornički montiranom i fiksiranom oblogom, preljevno-otočnom garniturom s klik-klak ventilom i gibljivim crijevom za spoj na odvod.

Kod montaže dovoljno je spojiti gibljivo crijevo na odvod, učvrstiti kadu na zid, utočiti vodu i kada je spremna za kupanje!

***Ova kada isporučuje se isključivo u varijanti s tvornički montiranom i fiksiranom oblogom.

Brend

Dimenzije

180 x 80 cm

Visina s oblogom

60 cmm

Materijal

100% sanitarni lijevani akril

Orijentacija

lijeva / desna

Za razliku od kada izrađenih od akrila ABS ili poliestera, kod 100% lijevanog sanitarnog akrila nema ograničenja vezanih za saniranje oštećenog površinskog sloja jer sva svojstva materijala unutar strukture ostaju nepromjenjena. Kade izrađene od sanitarnog akrila odlikuju se optimalnom toplinskom i zvučnom izolacijom, te glatkom i sjajnom površinom ugodnom na dodir koja se izuzetno jednostavno održava.

Za čišćenje koristite krpu ili glatku spužvu i bilo koji tekući deterdžent. Pritom izbjegavajte abrazivna sredstva koja sadrže zrnca jer bi njima mogli oštetiti površinu kade, zbog čega će izgubiti sjaj. Za uklanjanje kamenca preporuča se spužvica namočena u ocat ili sredstva na bazi octa. Nakon čišćenja, površinu je potrebmo obrisati suhom krpom.

Ukoliko je kada izgubila prvobitan sjaj, isti se može povratiti pastom za poliranje koju ste nanijeli na komadić vate ili krpicu.

Ukoliko je došlo do manjih površinskih oštećenja (ogrebotina), moguće ih je sanirati vodobrusnim papirom granulacije 240 do 800 i nakon toga ispolirati pastom. Kod većih oštećenja  kade koja se ne mogu sanirati brušenjem i poliranjem, obratite se našem servisu koji će Vam sugerirati moguće načine sanacije.

Najbolje čišćenje akrilne površine postiže se uporabom sredstva za čišćenje AQUACLEAN Quando Acryl+staklo, a za redovito čišćenje masažnih sustava koristite Aquaestil sredstvo za dezinfekciju masažnih sustava prema uputi.