Lijevano-željezni kotao na kruta goriva KAPPA KP 06 34-38kW sa sigurnosnim izmjenjivačem

-20%

8,767.90kn
7,014.32kn

Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.

Na zalihi

+ -

Lijevano-željezni kotao na kruta goriva KAPPA KP 06 34-38kW u kompletu sa sigurnosnim izmjenjivačem, regulatorom zraka i termometrom.
Kappa je kotao od lijevanog željeza za kruta goriva koji je izrađen u naprednom principu vodoravne
cirkulacije dimnih plinova. Jedinstven princip cirkulacije dimnih plinova omogućava veću učinkovitost u odnosu na ostale proizvode na tržištu, jednako tako i manje zagađenje zraka i otpuštanje dimnih plinova iz dimnjaka što direktno vodi do uštede energije.

Zahvaljujući tijelu od lijevanog željeza otporan je na koroziju.

Dimovodni priključak je fi 160mm

Garancija na proizvod je dvije godine.

Brend

Dimenzija:

475x980x825

Snaga:

34kW

Tvornička šifra:

KAPPA 06

Priključci:

6,/4"

Lijevano-željezni kotao na kruta goriva KAPPA KP 06 34-38kW u kompletu sa sigurnosnim izmjenjivačem, regulatorom zraka i termometrom. Kappa je kotao od lijevanog željeza za kruta goriva koji je izrađen u naprednom principu vodoravne cirkulacije dimnih plinova. Jedinstven princip cirkulacije dimnih plinova omogućava veću učinkovitost u odnosu na ostale proizvode na tržištu, jednako tako i […]