Parno glačalo Tefal Ultimate Anti-Calc FV9788E0

789.60kn
710.64kn

Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.

Na zalihi

+ -
SKU: 42111 Kategorije: ,

Parno glačalo Tefal Ultimate Anti-Calc FV9788E0

Dugotrajna i snažna učinkovitost za savršene rezultate
Ultimate Anti-Calc vam pomaže u brzom glačanju velikih količina rublja sa savršenim rezultatima.
Kombinira veliku snagu pare za besprijekorno uklanjanje nabora uz Tefalov ekskluzivni skupljač kamenca za dugotrajnu učinkovitost.

Brend

Snaga (W)

3000

Kapacitet spremnika za vodu (ml)

350

Postavljanje pare i temperature

Automatsko

Udar pare

55 g/min

Dodatni udar pare

230 g/min

Glavne karakteristike:

  • Ultimate Anti-Calc stavlja čistu snagu glačanja u prvi plan, s ekskluzivnim skupljačem kamenca koji omogućava dugotrajnu učinkovitost u rješavanju najzahtjevnijih izazova glačanja uz postizanje savršenih rezultata.
  • Udar pare od 55 g / min daje brze i učinkovite rezultate s dodatnim udarom pare od 230 g / min koji pomaže ukloniti čak i najtvrdokornije nabore a snaga 3000 W snage pomoć je za brzo zagrijavanje.
  • Tehnologija Durilium Airglide podnice kombinira najbolje kliženje za glačanje bez napora uz maksimalnu raspodjelu pare za savršene rezultate.
  • Uz obujam spremnika za vodu 350 ml, Tefal Ultimate je krajnje oružje za udobno rješavanje većih količina rublja za glačanje u kratkom vremenu.