Regulator Bosch Control CT 100 termostat Wi-fi

2,603.75kn
1,744.51kn

Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.

Na zalihi

+ -

Bosch regulator Control CT100 je pravo rješenje za sve koji traže inteligentan regulator sustava grijanja, s velikim brojem korisnih funkcija, modernog dizajna. Jednostavan i udoban za posluživanje i preko pripadajuće aplikacije nudi različite inteligentne funkcije za uštedu energije, koje će pomoći da smanjite račun za utrošenu energiju. I što je najbolje: možete ga koristiti za regulaciju gotovo svih Bosch zidnih plinskih uređaja proizvedenih od 2007. godine*

Izvedba s regulatorom Bosch Control CT100

sustava s

 

Preduvjet korištenja regulatora Control CT100 je postojanje internetskog priključka. Pored toga, za posluživanje regulatora potrebna je aplikacija (App) AppleR odnosno Android Smartphone. App možete paralelno koristiti na različitim krajnjim uređajima. Svi podaci vašeg sustava grijanja memorirat će se u regulatoru i na vašem Smartphone. Ovi se podaci ne memoriraju niti na jednom drugom uređaju, što znači da treća strana nema pristup vašim osobnim podacima. Komunikacija podacima provodi se kodirano i zbog toga je posebno sigurna.

Kao regulator vođen temperaturom prostorije ili regulator vođen vremenskim prilikama: na vama je da birate kako ćete ga koristiti.

1. Regulator vođen temperaturom prostorije:
Regulator se orijentira na namještenu temperaturu prostorije.

2. Regulator vođen vremenskim prilikama – u ovisnosti o vanjskoj temperaturi: 
Regulator automatski prepoznaje da li postoji osjetnik vanjske temperature. Pri tome regulator možete koristiti čak bez osjetnika vanjske temperature – uz pomoć interneta. U tom slučaj regulator upravlja vašom instalacijom grijanja na osnovi podataka trenutačne vremenske prognoze, koje sustav pronalazi u mreži.

Brend

Tvornička šifra

7736701043

Automatska prilagodba
Regulator se automatski prilagođava vašim navikama regulacije sustava grijanja. On automatski prilagođava programirane funkcije sustava grijanja i na taj način optimizira vašu potrošnju energije.

Funkcija prepoznavanja
Prema lokaliziranju vašeg Smartphone, regulator može automatski prepoznati jeste li kod kuće ili ne. On će automatski uključiti sustav grijanja čim prepozna vašu prisutnost u kući. Kada napustite kuću, regulator Control CT100 automatski će smanjiti jačinu grijanja prostorija.

Vremenski programator tuširanja
Jednostavno ograničenje potrošnje tople vode pri tuširanju: pomoću vremenskog programatora tuširanja jednostavno namjestite vremenski interval u kojem se želite tuširati.

Sigurnost podataka
Svi podaci iz vašeg sustava grijanja memoriraju se u regulatoru i u vašem Smartphone. Ovi se podaci ne memoriraju niti u jednom drugom uređaju, što znači da treća strana nema pristup vašim osobnim podacima. Komunikacija podacima provodi se kodirano preko interneta.

Pokazivanje potrošnje energije
Koliko energije u vašoj kući potrošite za grijanje prostorija i pripremu potrošne tople vode? Nekoliko klikova u aplikaciji dovoljno je da vam se detaljno pokaže vaša potrošnja energije. Ovi se podaci memoriraju u
regulatoru i dostupni su i nakon nekoliko godina od dana memoriranja.

Prepoznavanje vanjskih vremenskih prilika
Kako bi se sustav grijanja regulirao vođen vremenskim prilikama, regulator može Online podatke trenutačne vremenske prognoze koristiti za poboljšanje vašeg stambenog komfora. Za to više nije potreban dodatni osjetnik vanjske temperature.