Regulator Bosch CW 400 termostat vođen vremenskim prilikama s tjednim programom

2,015.00kn
1,350.05kn

Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.

Na zalihi

+ -

Regulator vođen vremenskim prilikama s tjednim programiranjem
Regulator sustava vođen vanjskom temperaturom, za plinske i uljne kotlove, do 4 kruga grijanja i 2 kruga za pripremu tople vode. Za jednostavne i složene instalacije grijanja.

CW 400
Dimenzije (Š × V × D) mm: 123 × 101 × 25
Nominalni napon: 10 … 24 V DC
Nominalna struja: 9 mA
BUS-interfejs: EMS 2
Klasa zaštite: III
Klasa zaštite: IP20 (kod zidne instalacije), IPX2D (kod instalcije u uređaj za grijanje)

Brend

Tvornička šifra

7738111076

Komunicira s kotlom/instalacijom posredstvom EMS BUS. Automatska konfiguracija i individualizacija svih modula spojenih na EMS BUS (kompatibilnih s MM,…, MS…,MC400 i MB Lan.
Mogućnost spajanja termostata CR… kao daljinskih upravljača za svaki krug grijanja.
Tjedno programiranje svakog kruga grijanja i pripreme tople vode, programi za godišnji odmor i praznike, automatsko prespajanje ljeto/zima, s MM100 mogućnost upravljanja krugovima konstantne temperature (zagrijavanje vode u bazenu), vizualni prikaz potrošnje energenta, intervali održavanja i kodovi grešaka, kontekstualna funkcija help (pomoći). Instaliran osjetnik temperature, LCD grafički zaslon pozadinski osvijetljen, s reprodukcijom konfiguracije hidraulike sustava, dodirne tipke.
Zidno instaliranje (i s funkcijom termostata) ili na bočnu stranu kotla, isporučuje se sa osjetnikom vanjske temperature.
Može se spojiti na Bosch kotlove opremljene s Bosch Heatronic 3® ili 4®. Može se spojiti na modul MB Lan daljinskog upravljanja posredstvom aplikacije.