Tuš kada Aquaestil PROJECTA polukružna 90

-24%

1,350.00kn 1,026.00kn (popust -24.00%)

Cijena za plaćanje karticama: 1,161.00kn (popust: -14.00%)

Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.

Na zalihi

+ -
SKU: 35565 Kategorije: , ,

Tuš kada Aquaestil PROJECTA polukružna 90

Polukružna tuš kada Projecta dostupna je samo u varijanti s tvornički ugrađenom oblogom i sifonom.
Sve Aquaestil tuš kade imaju 10-godišnju garanciju te servis dostupan na teritoriju cijele Hrvatske.

Brend

Dimenzije

90 x 90 cm

Dubina

8 cm

Visina s oblogom

18 cm

Orijentacija

Univerzalna

Materijal

100% sanitarni lijevani akril

Jamstvo

10 godina

Aquaestil tuš kade izrađene su od 100% lijevanog sanitarnog akrila koji ih čini ugodnima na dodir te vrlo jednostavnima za čišćenje i održavanje.
Protuklizna svojstva ovog materijala, kao i činjenica kako se patogene čestice manje zadržavaju na akrilnim tuš kadama zbog visoke razine neporoznosti, doprinose Vašem zdravlju i sigurnosti.

Za razliku od kada izrađenih od akrila ABS ili poliestera, kod lijevanog sanitarnog akrila nema ograničenja vezanih uz saniranje oštećenog površinskog sloja jer sva svojstva materijala unutar strukture ostaju nepromijenjena. Kade izrađene od sanitarnog akrila odlikuju se optimalnom toplinskom i zvučnom izolacijom, te glatkom i sjajnom površinom ugodnom na dodir koja se izuzetno jednostavno održava. Za čišćenje koristite krpu ili glatku spužvu i bilo koji tekući deterdžent. Pritom treba izbjegavati abrazivna sredstva koja sadrže zrnca jer bi se njima mogla ogrepsti površina kade. Za uklanjanje kamenca preporuča se spužvica namočena u ocat ili sredstva na bazi octa. Nakon čišćenja kadu je potrebno obrisati suhom krpom.