Tuš kada Aquaestil Shiny pravokutna 120x80

2,638.75kn
2,374.88kn

Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.

Na zalihi

+ -
SKU: 36365 Kategorije: ,

Tuš kada Aquaestil Shiny pravokutna 120×80

Pojedini modeli tuš kada izrađeni su od lijevanog mramora.

Lijevani ili umjetni mramor je napredni materijal koji se sastoji od prirodnih mineralnih i kamenih čestica, poliestera i smole koja služi kao sredstvo za vezivanje.

Ovaj materijal je lijevan u posebno izrađenim kalupima, a svaka tuš kada prolazi detaljnu završnu obradu i tretman izrazito izdržljivim i otpornim Gelcoat materijalom koji površinu čini besprijekorno sjajnom i otpornom na ogrebotine.

Tuš kada Shiny je karakteristična po posebno izvedenom poklopcu sifona i modernim, oštrim linijama.

*** Tuš kade se ne isporučuju sa sifonom. Isti je potrebno naručiti zasebno.

Brend

Dimenzije

120 x 80 cm

Visina/dubina

4 cm / 2,7 cm

Materijal

Lijevani mramor

Sifon

Ø 90 mm

Orijentacija

Univerzalna

Tuš kade od lijevanog mramora čiste se tekućim detergentima, vodom i krpom, bez uporabe abrazivnih sredstava ili grubih krpa/spužvi. Za skidanje kamenca preporučamo Aquaclean acryl+glass, alkoholni ocat ili druga sredstva namijenjena čišćenju kamenca.

Ukoliko proizvod tijekom uporabe izgubi površinski sjaj, moguće ga je vratiti poliranjem pastom za poliranje bez voska ili silikona.