CRNA I OBOJENA METALURGIJA

Crna i obojena metalurgija je najstarija grana djelatnosti društva Matrex d.o.o. Tijekom godina konstantno je proširivan asortiman proizvoda te se danas na našim skladištima nalazi više tisuća tona robe.

Konstrukcijski čelični proizvodi imaju široku primjenu te su bazna sirovina mnogih industrija. Cijevi, limovi, nosači i razni profili sastavni su dijelovi konstrukcija, strojeva, namještaja, aparata, različitih uređaja,…

Dugogodišnja suradnja društva Matrex d.o.o. sa vodećim svjetskim proizvođačima čeličnih proizvoda omogućila nam je da svojim kupcima ponudimo široku paletu proizvoda vrhunske kvalitete sukladne važećim Europskim standardima i normama.

Armaturne mreže i betonsko željezo (ČBR) – koriste se za armiranje raznih betonskih elemenata, temelja, zidova, podova, stupova, cesta te su kao takve nezamjenjive u građevini, kako u niskogradnji tako i u visokogradnji.

U suradnji s renomiranim svjetskim proizvođačima nudimo vam kompletan asortiman mreža i betonskih čelika po izuzetno povoljnim cijenama sa pripadajućom atestnom dokumentacijom i certifikatima na hrvatskom jeziku.

Aluminijski profili FEAL – u paleti proizvoda koje nudimo na tržištu su razne vrste aluminijskih konstrukcija koje se koriste u građevinarstvu i industriji.

Aluminijski profili sa prekinutim toplinskim mostom (PTM)

Aluminijski “hladni” profili bez prekinutog toplinskog mosta

Profili za fasadne sustave, …

Aluminijski sustavi svojim dizajnom mogu biti prilagođeni specifičnim potrebama klijenata u arhitekturi i industriji od ideje do finalizacije proizvoda. Ispitivanja kvalitete FEAL-ovih sustava vrše se u ovlaštenim laboratorijima: IGH-Zagreb, IFT- Rosenheim i GBD Bregenz. Kvaliteta i sljedivost u proizvodnom lancu kontrolira se po normama koje propisuju standardi ISO 9001 te CE znak.