Živi zdravo #LikeABosch uz 3 godine dodatnog jamstva

Živi zdravo #LikeABosch uz 3 godine dodatnog jamstva

Svi želimo biti zdravi i voditi aktivan način života. Međutim, zbog ubrzanog tempa modernog života često je teško razmišljati o osobnoj dobrobiti. Otkrijte kako Bosch rješenja za kućanske uređaje i zdrav život pomažu poboljšati vaš život.

Pridružite se kampanji #LikeABosch, kupite jedan od odabranih modela, prijavite se u roku od 30 dana od dana kupnje i ostvarite pravo na povrat novaca.

Perilica posuđa Bosch Serie | 6 – SMV6ZCX42E uključena je u promociju do 30.06.2023. uz iznos povrata od 66,36 EUR, a kombinirani hladnjak s ledenicom Bosch Serie | 4 srebrni – KGV58VLEAS do 31.10.2023 uz iznos povrata od 70 EUR.

Saznajte kako do povrata novaca.

Uz 2 godine tvorničkog jamstva, Bosch vam poklanja i 3 godine dodatnog tvorničkog jamstva uz registraciju uređaja prema pravilima koja možete pronaći na poveznici.

Matrex je distributer poznatog brenda Bosch. U našoj web trgovini, kao i u izložbeno-prodajnom salonu Matrexa, u Optujskoj ulici 8 u Varaždinu, možete pronaći široku paletu perilica rublja. Radno vrijeme prodajnog salona je od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati, a subotom od 8 do 13 sati.