Aquaestil CHARM 80 baza s umivaonikom 2 ladice

4,053.75kn (538.03 €) 3,243.00kn (430.42 €) (popust -20%)

Cijena za plaćanje karticama: 3,648.38kn (484.22 €) (popust: -10%)

Sve cijene uključuju PDV. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom na rate i/ili se odabere dostava na željenu adresu, cijena proizvoda će biti uvećana i prikazana u pregledu košarice prije zaključivanja narudžbe.

Na zalihi

+ -
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 36366 Kategorije: ,

Aquaestil CHARM 80 baza s umivaonikom 2 ladice

Charm je moderni kupaonski namještaj zaobljenih linija.

Opremljen je LED rasvjetom, senzorskim prekidačima, grijačem protiv magljenja ogledala, ladicama sa soft-close mehanizmom i umivaonikom od lijevanog mramora.

Baza se isporučuje s umivaonikom, a svi elementi mogu se međusobno kombinirati po želji.

 

Brend

Dimenzije

80 x 45 x 47 cm

Boja

Grafitno crna
*** moguće naručiti i u drugim bojama.

Osnovna konstrukcija

MDF presvučen folijom i iverica s rubovima kantiranim ABS trakom

Fronte i ladica

MDF presvučen folijom

Vodilice za ladice

Potpuna izvlaka s ublaživačem (Soft close)

Ručke

Kromirani mesing

Umivaonik

Syman, lijevani mramor

Općenito preporučamo da se kupaonica nakon upotrebe prozrači a namještaj prebriše od vlage i vode koja se prelila sa umivaonika na ormariće i ogledalo. Materijal namještaja je vlagootporan ali ne i vodootporan pa dugotrajna izloženost velikoj vlazi i vodi može prouzročiti napuhavanje drveta po rubovima i koroziju ogledala. Iz navedenog slijedi da se napuhavanje namještaja može pojaviti samo usljed neadekvatnog održavanja što ne podliježe jamstvu.

Održavanje umivaonika

Umivaonici su izrađeni od lijevanog mramora koji se čisti tekućim detergentima, vodom i krpom, bez upotrebe abrazivnih sredstava ili grubih krpa/spužvi.  Za skidanje kamenca preporučamo alkoholni ocat ili sredstva namijenjena čišćenju kamenca. Ukoliko umivaonik upotrebom izgubi površinski sjaj moguće ga je vratiti poliranjem pastom za poliranje bez voska ili silikona.

Održavanje drvenih dijelova

Drveni dijelovi namještaja čiste se vlažnom krpom i tekućim sredstvima za čišćenje, bez upotrebe abrazivnih sredstava ili grubih krpa/spužvi. Preporučamo upotrebu sredstva za  aktivnu zaštitu i održavanje kupaonskog namještaja Quando Aquaclean. Za čišćenje nemojte nikako upotrebljavati organska otapala i razrjeđivače, jaka dezinfekcijska sredstva, koncentrirane kiseline, vodikov peroksid, nitro lak, univerzalna ljepila. Proizvod je namijenjen upotrebi u zatvorenim prozračivanim prostorijama na temperaturama 17-24°C i 45-70% relativne vlage.  S obzirom da je materijal namještaja vlagootporan (a ne vodootporan) ne smije biti izložen izlijevanju vode.