Pridružite se Bosch obitelji i besplatno produljite jamstvo!

Pridružite se Bosch obitelji i besplatno produljite jamstvo!

Kućanski uređaji iz Boscha tu su da vam pomognu u svakodnevnom životu. Pozivamo vas da se pridružite Bosch obitelji, besplatno prijavite na portal MyBosch već sada, registrirate svoj kućanski uređaj i iskoristite mogućnost besplatnog produljenja jamstva na određene uređaje.

Promocija se odnosi na sve ugradbene i samostojeće hladnjake i zamrzivače Bosch kupljene u promotivnom periodu. Sve što je potrebno je u promotivnom periodu do 31.12.2023. registrirati uređaj na portalu MyBosch i ispisati jamstvenu izjavu.

Uz 2 godine tvorničkog jamstva krajnji kupac prijavom na MyBosch portalu može produžiti jamstvo za dodatne 3 godine za Bosch perilice rublja i perilice-sušilice rublja kupljene u periodu do 31.01.2024. godine uz rok za prijavu 30 dana od dana kupnje.

Više informacija o pravilima na https://www.bosch-home.hr/mybosch/besplatno-produljenje-jamstva

Matrex je distributer poznatog brenda Bosch. U našoj web trgovini, kao i u izložbeno-prodajnom salonu Matrexa, u Optujskoj ulici 8 u Varaždinu, možete pronaći široku paletu perilica rublja. Radno vrijeme prodajnog salona je od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati, a subotom od 8 do 13 sati.