Pronađite svoj usisavač po mjeri i uživajte u čistoći s Bosch usisavačem!

Poštovani kupci, predstavljamo vam novu cjelogodišnju promociju za Bosch usisavače sa i bez vrećice: 3 godine dodatnog tvorničkog jamstva!

2+3 godine jamstva

Uz 2 godine tvorničkog jamstva, Bosch vam poklanja 3 godine dodatnog tvorničkog jamstva. Za ostvarivanje prava na 3 godine dodatnog tvorničkog jamstva potrebno je:

• U promotivnom periodu od 01.01. do 31.12.2020. godine registrirati se na internetskoj stranici www.bosch-home.com/hr na portalu MyBosch

• Ispisati jamstvenu izjavu

Rok za prijavu je do 31.01.2021. u 23.59 h. Sve prijave izvan navedenog roka neće se uvažavati.
Više informacija o pravilima na www.bosch-home.com/hr

10 godina jamstva na motor

Promocija se odnosi na sve Bosch usisavače sa vrećicom i na usisavače bez vrećice osim za cleann`platformu (usisavači modelne oznake BGS05…i BGC05…).

Sve što je potrebno je registrirati uređaj na internetskoj stranici www.bosch-home.com/hr na portalu MyBosch i ispisati jamstvenu izjavu.

Matrex je distributer poznatog brenda Bosch. U našoj web trgovini, kao i u izložbeno-prodajnom salonu Matrexa, u Optujskoj ulici 8 u Varaždinu, možete pronaći široku paletu usisavača. Radno vrijeme prodajnog salona je od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati, a subotom od 8 do 13 sati.